2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yangın bapları temelı omurga üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıevet dayanıklı ahşap kabil.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir tarafının meydanda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Kemiksiz olarak anlamanız bağırsakin adiya elan önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı özellikleri ve ısıya dayanıklılığı itibarıyla farklılık göstermektedir.Yangın bapları 60 dakika ısıevet dayanklı - 90 an ısıya dayanıklı - 120 zaman ısıevet dayanıklı olarak üretilmektedir.Spesiyalist kadromuz ve nitelikli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Kapısı ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktan kut duyarız. Yangın Bapsı

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın yangın kapısı merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Katman skorsı: Binaların bitirme adetsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir parça müstacel çıkış kapısı mekân almalıdır. Faik katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması Yangın Kapısı esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin yangın kapısı tabii zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma çalışmalevi gelir.

Report this wiki page